Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș: „PSD nu trebuie să arunce banii în online pentru a jigni; e suficient să susțină legile bune pentru familiile cu copii!”

Îi mulțumesc doamnei ministru Gabriela Firea pentru că susține proiectele de lege care sprijină familiile cu copii.

Ele transpun directive europene. Directivele nu sunt monopolul unei persoane, ele trebuie transpuse. Sunt singurele proiecte de legi depuse până la această oră pe traseul legislativ. Invit PSD să îmi arate proiectele de lege ale doamnei Firea sau ale colegilor din PSD. Dacă ar fi, eu le-aș susține!

Proiectele PNL prevăd:

  • reducerea la 5% a TVA-ului pentru alimentele destinate bebelușilor și pentru scaunul auto obligatoriu;
  • posibilitatea ca părinții care au copii cu vârste de până la 8 ani să poată lucra 4 zile pe săptămână, indiferent că sunt angajați la stat sau la privat.

Familiile cu copii nu sunt ajutate de vorbe multe, ci de măsuri concrete, transformate în legi. Familiile trebuie să știe că încercăm să găsim soluții pentru problemele cu care se confruntă zi de zi. Preocuparea trebuie să fie a tuturor.

O invit public pe doamna Firea şi pe orice coleg parlamentar PSD de Argeş să semneze proiectele și cred că e important ca Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse să susțină și să promoveze inițiativa cu toate resursele pe care le are la dispoziție.

PSD nu trebuie să arunce banii în online pentru a jigni; e suficient să susțină legile bune pentru familiile cu copii din România!

Pe data de 3 martie, anul acesta, la Baia Mare am anunțat în premieră primele idei ale pachetului de legi privind natalitatea, cu scopul de a încuraja și a sprijini familiile. Ulterior, aceste propuneri au fost puse în dezbatere și în analiză.

Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply