Alina Gorghiu, preşedinte PNL Argeş: „Sunt mândră că suntem o echipă!”

La prima ședință din 2023 a Biroului Politic Județean PNL Argeş! Cu participarea tuturor primarilor și a consilierilor județeni liberali.

Argeșenii, indiferent de simpatiile politice, trebuie să se simtă respectați. Și asta înseamnă să aduci progres în viața lor, să construiești pas cu pas. Am realizat multe anul trecut. Trendul trebuie păstrat și accelerat. Mai ales că începem anul cu o organizație de tineret liberal puternică, plină de tineri informați și cu chef de treabă!

Responsabilitatea este mare. Acum, PNL se va concentra pe cele mai importante teme: bugetul Consiliului Județean, criterii de alocare a fondurilor județene fără niciun fel de discriminare politică, proiecte de investiții viabile, cele mai bune alternative de modenizare a județului și pe toate palierele.

Și e nevoie de o comunicare mai bună în teritoriu pe tot ceea ce rezolvăm. Nicio etapă nu trebuie omisă!

Le mulțumesc celor prezenți astăzi pentru seriozitatea cu care au tratat subiectele agendei, pentru analiza obiectivă, dar mai ales pentru ideile și strategia de acțiune propuse a fi abordate în perioada imediat următoare, dar și pentru întregul an.

Sunt mândră că suntem o echipă!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply