„Ca ministru al Justiţiei trebuie să resping categoric afirmaţiile lansate în spaţiul public de partidul politic USR, nocive pentru statul de drept, potrivit cărora DNA este un instrument politic, iar Justiţia poate şi trebuie să acheteze pe oricine, dar, când se ajunge la membrii propriului partid, iată că devine o vânătoare politică.

Nu credeam să văd repetarea erorilor comise de Dragnea pe scena politică românească şi a atacurilor acestuia la adresa Justiţiei şi a statului de drept. Discursul PSD în epoca Dragnea a produs imense daune României din toate punctele de vedere.

Toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii, indiferent de statut, de demnitate, de salariu, de carnetul de partid!

PNL, ca partid politic responsabil, va vota în favoarea cererii Parchetului, aşa cum a făcut de fiecare dată. Votul pentru ridicarea imunității în cazul oricărui parlamentar, indiferent de culoarea politică, este un act de coerență cu valorile democratice! Am încredere în Justiţie şi nu voi comenta absolut nimic legat de ancheta în curs. Voi îndeplini cu maximă celeritate rolul care revine ministrului Justiției în procedura în curs”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.