Aşa cum am amintit într-un articol anterior, în această după-amiază a avut loc ședința Biroului Politic Județean al PNL Argeș. În cele ce urmează, vă prezentăm „la liniuţă” principalele decizii adoptate:

  • În cadrul întrunirii Biroului, președintele PNL Argeș, doamna Alina Gorghiu, a prezentat situația politică națională și deciziile care au fost luate în plan legislativ și guvernamental. De asemenea, au fost abordate diverse teme organizatorice și au fost adoptate mai multe hotărâri.
  • În BPJ a fost validat un număr de adeziuni depuse la Secretariatul General de organizațiile PNL din Pitești, Costești și Curtea de Argeș.
  • BPJ al PNL a votat propunerea de radiere depusă de PNL Curtea de Argeș față de consilierul județean Dan Giuclea. Organizația municipală a făcut această propunere după ce a constatat lipsa de activitate politică și administrativă a domnului Dan Giuclea. Secretariatul General al PNL va urma procedura în vederea înlocuirii consilierului județean care a fost radiat.
  • De asemenea, BPJ a validat procedura de excludere din partid a domnului Iulian Ionel Bădescu, consilier local în comuna Bârla, care a fost propusă de organizația locală a PNL.
  • Biroul Politic a validat propunerea președintelui interimar al PNL Costești, domnul Gabriel Tudor, pentru constituirea unui Birou Politic Local interimar al PNL Costești.
  • În cadrul BPJ au fost prezentate rapoartele de activitate ale consilierilor locali liberali din municipiile Pitești, Câmpulung şi Curtea de Argeș şi din oraşele Mioveni, Costești și Ștefănești.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.