„Nemulţumirile se reglează prin amendamente”, atrage atenţia Cătălin Gherzan, spunând că ar trebui respectată o anumită conduită în Parlament, asta dupa ce s-au „încins spiritele” la votul pentru buget.

Circ pe pâine, în Parlament, au putut vedea cetăţenii României zilele acestea, la şedinţa dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024, precum şi la şedinţa de adoptare a acestuia. S-a pornit cu jigniri şi gesturi violente între senatoarea Diana Şoşoacă şi liderul AUR, George Simion. S-a continuat cu un protest al parlamentarilor formaţiunii AUR, care au ales să părăsească sala plenului reunit al Camerei şi Senatului, anunţând că nu votează bugetul pentru anul 2024, în semn de protest pentru că PSD şi PNL nu au acordat profesorilor majorarea de 40% promisă.

Cătălin Gherzan sancţionează un astfel de comportament, spunând că, „așa cum copiii iau exemplu de la educatori, elevii de la profesori și de la părinți, la fel și populația privește cum sunt și cum se poartă conducătorii țării”.

De asemenea, omul de afaceri a menţionat: „Dacă ei își adresează cuvinte vulgare și obscene în cea mai înaltă instituție a țării, Parlamentul, de ce pretenții și ce speranțe să avem de la acest gen de conducători? Știm bine ce înseamnă aprobarea bugetului pentru țară, la fel cum știm că orice nemulțumire se reglează prin amendamente. Așa au făcut și așa vor face întotdeauna cei care au majoritate parlamentară… iau decizii cu majoritate de voturi. Despre majorarea salariilor și pensiilor atât de necesare unui trai decent, se pare că nu avem susținerea bugetară necesară”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.