Cătălin Gherzan, manager Lexford Castel: „Partide, partidulețe, partiduțe…”

Mulți se arată zmei, până trebuie să se lupte pentru Ileana Cosânzeana. Abia atunci vedem că sunt doar niște mârțoage nepotcovite.

Așa a făcut partidul lui Barna și al lui Cioloș… USR+. S-a jucat cu niște lozinci care au prins bine la public, apoi cei doi au ajuns la guvernare și au făcut r…tul praf! Au combinat în favoarea lor și a acoliților lor. Și apoi au ieșit. Acum spun cât de rău este cu ăștia de acum și ce ar face ei dacă ar mai fi o dată la butoane. Dar, vorba lui domn’ preș.: Ghinion!

Acum ne spune Simion George cât de naționaliști sunt ai lui și ce grozăvii vor face atunci când vor avea cuțitul în mână. Periculoși! Oare el știe ce organizații are în teritoriu și cu cine va trebui să sprijine populația, dacă ajunge ce visează? O ia pe urma lui Barna și Cioloș…

Aceste partide de lider, cum a fost și ALDE al lui Tăriceanu, PMP-ul lui Băsescu, USR-ul celor doi campioni decăzuți, completate cu AUR-ul lui Simion sau FD-ul lui Orban, sunt genul de partide care mor odată cu „decapitarea” liderilor supremi.

Mai e puțin până în 20-24, vorba Vioricăi, bucătăreasa lui Dragnea.

Vom trăi și vom vedea. Apoi vom vedea și vom râde. Sau poate vom plânge!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply