În timp ce Iohannis joacă golf și vizitează piramidele din Egipt, în timp ce premierul Cîțu se laudă din nou cu rezultate economice fantastice (cum că România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor), Guvernul demis al PNL a scăpat cu totul de sub control.

Pe lângă creșterea uriașă a prețurilor la energie, se anunță creșteri din ce în ce mai mari ale prețurilor la alimente. Marii comercianți de produse alimentare vorbesc deja despre creșterea cu cel puțin 10% a costului coșului mediu, deși România a înregistrat deja în septembrie o inflație anuală de 6,3%!

Iar creșterea prețurilor la energie și combustibili va accentua spirala inflaționistă, determinând creșteri în cascadă ale prețurilor la producători.

În timp ce românii sărăcesc, în urma prăbușirii puterii de cumpărare, Cîțu se bucură că inflația sporește PIB-ul (prețuri mai mari înseamnă venituri mai mari din TVA) și îi permite să ascundă datoria de peste 10 miliarde de euro pe care a făcut-o în numele României în 2021!

Este nevoie urgentă de un Guvern cu puteri depline și responsabil care să redreseze cât mai rapid situația critică în care se află România!

Constantin Panțurescu, primar Curtea de Argeș, vicepreședinte PSD Argeș

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.