Cosmin Petrescu, preşedinte PNL Curtea de Argeş: „Zi importantă pentru turismul argeșean: astăzi am redepus proiectul pentru Domeniul schiabil de la Molivișu”

Împreună cu Adrian Dăscălescu și Gabriel Dică, președinte ADI Molivișu, am avut o discuție la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului cu dl ministru Constantin-Daniel Cadariu despre Domeniul schiabil de la Molivișu. A fost o discuție extrem de importantă și aplicată referitoare la pașii următori și șansele de a avea într-un final și noi, la Argeș, un domeniu schiabil!

Mulți vor spune că este un proiect blocat, dar eu cred cu tărie că, dacă există dorință, putem repune pe direcția bună acest proiect atât de important pentru Argeș.

Și pe această cale îi mulțumesc dlui Constantin-Daniel Cadariu, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, care sprijină turismul românesc balnear și balneoclimatic din România și a propus extinderea acestui program pentru continuarea investițiilor și, implicit, dezvoltarea zonelor cu potenţial, prin modificările aduse în noiembrie 2022 la H.G. 558/2017, astfel încât acest proiect este primul depus conform noilor modificări.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply