Doamna Sorina-Marilena Coman și domnul Dănuț Dinu se alătură celor 3 colegi care și-au anunțat, încă de săptamana trecută, trecerea la organizația noastră. Este vorba despre doamna Ana Stan și domnii Tiberiu Irimia și Gelu Tofan. Echipa noastră ajunge, astfel, la 13 membri în Consiliu Local, asigurând stabilitate și continuarea proiectelor de dezvoltare a municipiului.

Împreună am reușit să bifăm unele dintre cele mai mari investiții din istoria Piteștiului din ultimii 30 de ani. Mă bucur din tot sufletul că reușim să întărim această echipă, că reușim să avem un Consiliu Local puternic, caracterizat de dorința de a munci, de coeziune și bune intenții!

La fel de bucuroși am întâmpinat astăzi, oficial, nu doar cei 5 consilieri locali, ci și pe cei alți 41 piteșteni care s-au înscris în PSD. Își doresc să susțină oficial, în calitate de membri, această organizație și această administrație!

Le doresc „Bun Venit!” și mulțumesc tuturor piteștenilor pentru încredere!

Suntem o forță împreună!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.