Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş a anunţat astăzi că dl Cristian Mitrofan, membru al organizaţiei PNL Curtea de Argeș, și-a înaintat demisia din funcția de consilier local municipal, după 18 ani de activitate în legislativul local.

Conform demisiei pe care a depus-o la Biroul Politic Local al PNL, domnia sa precizează că a luat această decizie ca urmare a faptului că a ales să se orienteze către o altă activitate profesională.

„PNL Curtea de Argeș îi mulțumește domnului Cristian Mitrofan pentru activitatea pe care depus-o în calitate de consilier local și îi urează succes în noul proiect profesional!”, a transmis președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu.

Cum lista de candidaţi pentru consiliul local pe care au depus-o liberalii din Curtea de Argeş a suferit modificări importante (n.n. – o parte dintre cei aflaţi pe locuri considerate că ar fi putut deveni eligibile au părăsit, între timp, partidul şi au optat pentru Forţa Dreptei), prima opțiune în ordinea consilierilor este dna Maria Dumitrache, fostul lider local al OFL Curtea de Argeş.

„Este o femeie extrem de energică și implicată, care vine din mediul privat. În prezent lucrează la o companie de asigurări!”, ne-a declarat Cătălin Andrei, vicepreşedinte PNL Argeş şi purtător de cuvânt al partidului.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.