Europarlamentarul Cristian Terheș, candidat AUR la alegerile din 9 iunie pentru Parlamentul European, a adresat românilor un îndemn pentru a semna lista de susținători ai AUR. Acesta a subliniat că implicarea și susținerea românilor în strângerea cât mai multor astfel de semnături este esențială pentru a trimite cât mai mulți europarlamentari patrioți în Parlamentul European.

„De semnătura ta depinde alegerea cât mai multor români patrioți în Parlamentul European pe 9 iunie 2024. AUR a demarat în forță strângerea de semnături pentru susținerea listei candidaților la alegerile europarlamentare. România are 33 de europarlamentari, nici mai mult, nici mai puțin. Este imperativă implicarea și susținerea românilor în strângerea cât mai multor astfel de semnături. Găsiți formularele pentru susținerea candidaților atât la corturile AUR, cât și în sediile partidului AUR, Partidului Național Conservator Român și ale Partidului Republican. Dacă doriți o Românie puternică, prosperă și suverană în Europa, pe 9 iunie 2024 alegeți candidații AUR!”, a spus Cristian Terheș, președintele Partidului Național Conservator Român.

Acesta a afirmat că AUR a strâns până acum aproape 130.000 de semnături, iar obiectivul este acela de a strânge până pe 7 aprilie un număr de 1 milion de semnături.

Departamentul de comunicare al Alianței pentru Unirea Românilor

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.