Cu primarul Panţurescu şi cu deputatul Mihalcea în frunte, social-democraţii au omagiat astăzi FEMEILE DIN CURTEA DE ARGEŞ!

În România, de 8 Martie, bărbații oferă flori și cadouri femeilor din viața lor. Fie că vorbim despre iubite, colege, colaboratoare sau alte relații, reprezentantele sexului frumos primesc în această zi daruri din partea bărbaților. De la un buchet de ghiocei la lalele sau aranjamente elaborate cu trandafiri sau alte flori, orice este potrivit pentru această zi în care sunt sărbătorite femeile.

Cu generozitatea caracteristică, membrii organizaţiilor PSD (preşedinte, primarul Constantin Panţurescu) şi TSD Curtea de Argeş (preşedinte, Loredana Ilie), alături de tânărul deputat social-democrat, medicul Remus Mihalcea, cel care este prezent în viaţa cetăţii ori de câte ori îi permite programul foarte încărcat, au oferit astăzi tuturor doamnelor şi domnişoarelor aflate în zona Primăria Municipală – Sf. Gheorghe flori de primăvară şi lalele roşii, alături de urări de sănătate, fericire şi speranţă într-un an mai bun, pe toate planurile. Cu această ocazie, pe lângă membrii organizaţiei de tineret i-am remarcat pe consilierul local, dr. Florian Badea, pe prof. Răzvan Popescu sau pe Bogdan Socaciu, cei care i-au fost alături edilului-şef al municipiului în sesiunea de înmânare de flori reprezentantelor sexului frumos din municipiu.

A fost şi ocazia potrivită pentru şeful administraţiei publice locale de a răspunde la întrebările doamnelor – pe alocuri discuţiile transformându-se într-o veritabilă conferinţă de presă, mai ales că la câţiva paşi se desfăşurau lucrări pe Bulevardul Basarabilor, tocmai în sectorul dintre Biserica Domnească şi Complexul Sf. Gheorghe. Foarte volubil, destins, Constantin Panţurescu s-a simţit în largul său în mijlocul locuitorilor oraşului, iar la finalul acţiunii, a transmis următorul mesaj: „Primăvara să vă inunde sufletele cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. La mulți ani!”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply