Am aflat cu profundă surprindere și tristețe că Gheorghe Oprea, fost președinte al PSD Pitești, s-a stins din viață în această dimineață.

A fost un profesionist desăvârșit, un om politic cu viziune și multă putere de muncă, dar mai presus de orice a fost un OM extraordinar!

A pus suflet și pasiune în tot ce a făcut, fie că a activat în plan politic, în plan profesional sau în Consiliul Local al municipiului Pitești. A iubit și a slujit Piteștiul și Argeșul cu toată energia și puterea sa.

Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar nimic nu se compară cu durerea familiei alături de care suntem în aceste momente extrem de dificile.

Trupul neînsuflețit va fi depus mâine, la ora 14:00, la Capela Bisericii „Izvorul Tămăduirii” din Expo Parc. Înmormântarea va avea loc duminică în Cimitirul „Sfântul Gheorghe” din Pitești, de la ora 14:00.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei!

Echipa PSD Argeș

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.