„PSD Argeș a bifat o victorie importantă în alegerile locale parțiale din Aninoasa și din Rociu! Datorită muncii întregii echipe și a implicării conducerii județene și locale a partidului, candidații PSD au câștigat alegerile. În Aninoasa, unde am coordonat campania PSD, candidatul nostru a obținut 50% din voturi!

În ceea ce privește activitatea mea din Camera Deputaților, în prima sesiune parlamentară din această legislatură am semnat, alături de colegii mei, mai multe propuneri legislative, printre care:

– Proiect de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.
– Propunere legislativă pentru modificarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 75/2005 privind asigurarea calității educației.
– Propunere legislativă pentru modificarea și completarea unor acte normative privind acordarea voucherelor de vacanță.

În noua sesiune parlamentară care va începe în toamnă, activitatea mea se va axa în special pe domeniul sănătății. În această perioadă, sănătatea românilor este prioritară!”, a declarat deputatul PSD de Argeş, dr. Remus Mihalcea.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.