Fruntaşii liberali, prezenţi la Domneşti de Buna Vestire!

Astăzi, de ziua Bunei Vestiri, edilul-şef al comunei Domnești, Ion Doru Smadu, ne-a invitat la hramul bisericii care poartă numele acestei frumoase sărbători ortodoxe. A fost o plăcere să fim alături de domnişani, cu atât mai mult cu cât anul acesta comuna amintită împlinește 500 de ani de la prima atestare documentară.

Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, însoțit de prefectul județului Argeș, Radu Perianu, de senatorul Dănuţ Bica, de secretarul de stat, Ion Popa, de alți colegi liberali din conducerea PNL au stat de vorbă cu domnişanii și au fost la pas prin comuna condusă de unul dintre cei mai gospodari primari din județul Argeș.

Celebrul târg din Domnești a fost plin, azi de Buna Vestire, producătorii locali îmbiindu-și oaspeții cu brânzeturi, cu delicatețuri afumate sau proaspete, cu dulciuri însiropate și aromate sau cu fructe de pe Valea Doamnei. Grătarele au sfârâit sub un soare plăcut de primăvară, peștele fript fiind la mare căutare printre alte bunătăți locale. Niciun vizitator nu a plecat fără cumpere ceva bun din târgul atât de îndrăgit de turiștii care se opresc în comuna Domnești!

Argeșul are ce oferi din punct de vedere turistic și gastronomic! Nu stați pe gânduri și mâine, duminică, dați o fugă până în Domnești că e zi de sărbătoare și vă puteți bucura de produse tradiționale, de aer curat de munte și, să sperăm, de încă o zi faină de primăvară!

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply