Comuna Cocu are nevoie de un suflu nou! Iar acest nou început îl reprezintă George Marghiolu, desemnat astăzi candidat al PSD la funcția de primar al comunei. Împreună cu o echipă tânără, pusă pe treabă și cu proiecte clare de dezvoltare a localității, George Marghiolu este decis să schimbe în bine fața comunei în cel mai scurt timp.

La Adunarea Generală a PSD Cocu de astăzi au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, consilieri județeni și consilieri locali, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

„Am convingerea că PSD a dat pentru comuna Cocu și cetățenii ei cei mai buni candidați pentru funcția de primar și de consilieri locali. George Marghiolu este tânăr, ambițios și bine pregătit profesional! Are alături o echipă la fel de tânără și de hotărâtă să facă treabă bună la Cocu. George Marghiolu și oamenii din această comună vor avea în mine și în Consiliul Județean parteneri de nădejde în toate proiectele care au scop schimbarea în bine a vieții cetățenilor de pe aceste meleaguri!”, a declarat Ion Mînzînă.

„La Cocu e mult de muncă! Sunt permanent aici și știu ce vor oamenii. Este nevoie de modernizarea drumurilor, dar și de extinderea sistemului de canalizare pe toată raza comunei. Este nevoie de asfaltarea ulițelor – toate sunt acum doar de pământ, dar și de proiecte de asistență socială, cum ar fi realizarea unui centru de zi de asistență și recuperare cu echipă mobilă de îngrijire la domiciliu. Mă onorează această nominalizare și mă obligă în egală măsură. Mulțumesc echipei PSD pentru încrederea acordată!”, a declarat George Marghiolu.

Succes, George Marghiolu!

Succes, PSD Cocu!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.