Legea privind zonele metropolitane, în atenţia Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali Argeş

Prefectul Radu Perianu, senatorul Dănuț Bica, secretarul de stat, Ion Popa și președintele COAL, Liviu Nicolae au participat la o întâlnire de lucru organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, care s-a purtat între autoritățile locale, reprezentanții mediului de afaceri, ai celui universitar și ai mediului politic argeșean.

Gheorghe Badea, investitor important în industrie și turism, a solicitat urgentarea modernizarii Transfăgărășanului prin montarea de copertine care să ţină cât mai mult timp deschis acest minunat traseu apreciat de iubitorii de munte și zăpadă.

În cadrul dezbaterii a mai fost abordată tema cotelor defalcate din impozitul pe venit care sunt insuficient repartizate, mai ales UAT-urilor, în care majoritatea cetățenilor lucrează la oraș.

„Un punct important pe ordinea de zi a acestei întâlniri a fost dezvoltarea armonioasă şi fără inechități între urban şi rural şi, în acest sens, s-a propus o viitoare întâlnire specială cu toți actorii politici și administrațiile locale, care – împreună cu mediul de afaceri – să caute soluții privind amendarea Legii privind zonele metropolitane aflată în vigoare încă de anul trecut”, a precizat Liviu Nicolae, președintele COAL Argeș.

Domnia sa a mai atras atenția că, din punctul de vedere al mediului de afaceri din zona Curtea de Argeş, modernizarea DN 73C spre Câmpulung este esențială pentru industria locală.

Din partea ACAROM, Adrian Sandu a venit cu rugămintea către factorii politici prezenți de a se continua Programul Kurzarbeit,, care a fost un sprijin important împreună cu programele IMM Invest pentru mediul de afaceri în timpul pandemiei.

Comunicare COAL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply