„La pas prin Argeş” nu este doar un slogan, este ceea ce facem în fiecare zi, pentru a fi mai aproape de voi, de grijile organizațiilor liberale din județ. Acesta este motivul pentru care președintele interimar al PNL Argeș, doamna Alina Gorghiu, alături de colegi din Biroul Permanent Județean, a continuat întâlnirile cu colegii liberali din organizațiile PNL.

PNL Bascov este o organizație vie, cu potențial de creștere, viceprimarul este liberal și avem șase consilieri PNL, în jurul cărora s-a coagulat o majoritate în Consiliul Local.

De asemenea, PNL Drăganu, PNL Cotmeana şi PNL Morăreşti au strâns rândurile și se reorganizează. Toți colegii consilieri liberali care au participat la discuții susțin transparentizarea activităților primăriilor, în așa fel încât să ducem decizia din administrație cât mai aproape de cetățean.

PNL Mălureni, PNL Mușătești, PNL Budeasa, PNL Brăduleț, PNL Merişani, PNL Corbi, PNL Pietroşani şi PNL Nucșoara și-au prezentat prioritățile și proiectele pe care le susțin pentru comunități.

„Am luat la pas fiecare organizație, am identificat potențialul fiecărei zone, al fiecărui coleg, în așa fel încât să oferim cetățenilor un proiect ferm din partea PNL”, a transmis președintele interimar al PNL Argeș, doamna Alina Gorghiu.

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.