Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș: „Atâta timp cât PSD se va afla la guvernare, nu se va vinde niciun petic din pădurea statului!”

PSD va promova și susține permanent politici și măsuri care să ducă la creșterea suprafețelor de pădure, inclusiv prin achiziția de către stat a unor păduri private.

În privința introducerii Romsilva în sistemul de guvernanță corporativă, PSD susține soluția necesară care să asigure atât respectarea jalonului PNRR, cât și principiile OECD al cărui membru România aspiră să devină, dar fără a afecta fondul forestier.

În dezbaterea de la Senat, la propunerea PSD, a fost introdus termenul „poate”, în sensul în care Guvernul, prin H.G., poate decide ce anume activități ale unei Regii să devină comerciale și să fie preluate de o societate comercială de stat sau privată.

Deci, numai Guvernul, punctual și doar dacă apreciază că e necesar/oportun, decide ce activități comerciale ale unei Regii să fie transferate în zona societăților comerciale.

Oricum ar fi, în privința pădurilor, PSD nu va permite niciodată vinderea vreunei suprafețe de pădure a statului!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply