De la 1 august a fost deschisă a doua rundă de apel pentru proiectele de renovare/reabilitare a blocurilor construite înainte de anul 2000. Doar 17 blocuri din Pitești au reușit să prindă finanțare prin PNRR, în prima rundă.

Ne dorim foarte mult ca în runda a doua să avem ceva mai mult succes pentru că, realmente, aceste fonduri reprezintă o oportunitate cu care nu știu când se vor mai întâlni nici administrațiile locale, și nici cetățenii care nu trebuie să contribuie cu niciun leu!

Multe primării din România au dedicat pe site-ul instituției o pagină pentru informarea cetățenilor pe această temă, postând inclusiv formularele care trebuie descărcate și completate de către asociațiile de proprietari.

Am sugera Primăriei Pitești să le urmeze exemplul – ar fi o muncă de cel mult două zile – pentru că efectiv ar ușura accesul la informație dar, mai ales, ar ajuta asociațiile în efortul lor de a întocmi documentația în timp util.

În concluzie, dragi cetățeni, convingeți asociația din care faceți parte că merită efortul pentru a intra în cursa pentru finanțare. Nu aveți decât de câștigat!

Mihai Coteţ, preşedinte PNL Piteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.