„Pur și simplu… nu am un răspuns” – acesta a fost răspunsul primarului Cristian Gentea la aproape două luni după ce îi ofeream toate argumentele pentru care ar trebui să reintroducă programul „Primul ghiozdan”. De data aceasta, în mod transparent și, mai ales, în timp util!

Refuzul sec, oferit în doi peri (cetățenilor le datora explicații, nu mie!) îmi demonstrează că orgoliul său bate interesul public.

De ce ne-am opus anul trecut? – s-a întrebat, ingenuu, în ședința de Consiliu Local. Știa foarte bine. Am explicat pe larg opiniei publice, cu argumente care stau oricând în picioare. Am fi fost ultimii care s-ar fi opus unui astfel de program, cu atât mai mult cu cât eram conștienți de modul în care mașinăria de propagandă avea să distorsioneze totul.

Observăm de la o vreme schimbarea de strategie a domnului primar. E nefericită. Întrebărilor legitime ale cetățenilor nu le răspunzi nici în pleasnă, nici expeditiv, nici făcând pe neștiutorul, deși cunoști tot ce mișcă în primărie. Le datorezi măcar un strop de transparență!

Mihai Coteţ, preşedinte PNL Piteşti

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.