❗️ Iată, au trecut trei ani și jumătate de când mi-ați acordat încrederea pentru a conduce Primăria Corbeni! În acestă perioadă am încercat să nu vă dezamăgesc și, împreună cu echipa de consilieri locali care m-a susținut, cu echipa administrativă din cadrul Primăriei și cu sprijinul d-lui președinte Ion Mînzînă și a echipei PSD Argeș, am reușit să realizăm proiecte importante pentru localitatea noastră.
❗️ Verificând lista de investiții de la începutul mandatului până în prezent, din cele 46 de proiecte, 20 au fost finalizate, iar 26 sunt începute și urmează a fi definitivate în următoare perioadă! La acestea se adaugă și numeroasele investiții în lucrările de reparații și întreținere!
❗️ Pe lângă importanța cantitativă a acestora, vă asigur că toate lucrările sunt de cea mai bună calitate!
❗️ De asemenea, Certificatul de conformitate primit din partea Curții de Conturi a României atestă că fondurile publice au fost cheltuite corect și eficient!
❗️ Toate acestea au făcut ca localitatea noastră să redevină un reper de necontestat!
❗️ Totdeauna am susținut că pentru a dezvolta o localitate, pe lângă partea administrativă, cu tot ce înseamnă ea, este nevoie și de timp!
❗️ Față de cele prezentate și având în vedere că mai avem multe proiecte de implementat pentru dezvoltarea comunei Corbeni, vă asigur că vom continua și în următorul mandat!
❗️ Pe lângă frumusețea peisagistică și importanța turistică a localității, ne dorim să reașezăm Corbeniul pe harta celor mai dezvoltate localități din țară!
❗️ Doar împreună și uniți putem definitiva ce am început!

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.