Faptul că o instituție de talia Băncii Mondiale a semnat cu Guvernul României, prin Ministerul Finanțelor, o finanțare de 600 milioane de euro, pentru tranziţia la o economie verde, reprezintă un semnal major de încredere în economia românească.

Și recenta prognoză a Băncii Mondiale despre potențialul important de creștere economică a României în următorii ani se înscrie în aceeași categorie, sunt date și estimări importante pentru investitori și pentru ratingul nostru de țară.

Însă, atâta vreme cât oamenii o duc greu din cauza creșterii prețurilor, o astfel de potențială performanță economică trebuie privită cu realism.

Asta va face în continuare PSD la guvernare: vom gândi realist noi măsuri de sprijin pentru populație și economie, soluții care să mai atenueze din impactul provocărilor economice multiple pe care le traversăm!

Nicolae Pavelescu, deputat PSD de Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.