Nicolae Velcea, primarul orașului Ștefănești, a fost votat în unanimitate de organizația orășenească a PSD să candideze pentru un nou mandat de primar. La lansarea candidaturii au fost prezenți Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale, secretar executiv PSD Argeș, deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Nicolae Pavelescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, Nicolae Tudose, consilier județean, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu, precum și consilieri locali.

„Dreapta în România nu a reprezentat sub nicio formă progres când a fost la putere! În schimb, prezența la guvernare a PSD a însemnat dezvoltare, așa cum s-a întâmplat și aici, la Ștefănești, cu Nicolae Velcea primar. Iar rezultatele PSD în Argeș și în Ștefănești se traduc prin cele mai mari fonduri atrase după Revoluție pentru dezvoltare. Împreună, uniți, reușim!” – Ion Mînzînă.

„Se dovedește clar faptul că alegerea făcută de locuitorii orașului Ștefănești în 2020 a fost cea corectă! În acest mandat, la Ștefănești, Nicolae Velcea a vorbit puțin și a făcut foarte multe! Am convingerea că, pe 9 iunie, Nicolae Velcea și PSD vor avea o victorie categorică la Ștefănești!” – Simona Bucura-Oprescu.

„Eu și echipa mea am mers pe principiul că dacă ești într-adevăr bun, te trage sufletul și vrei să faci lucruri bune, atunci faci! Am arătat în acești ani că se poate! Cu sprijinul conducerii județene și al parlamentarilor noștri am reușit să atragem fonduri pentru investiții importante, de la reabilitarea de drumuri până la infrastructură de utilități și gaze. Vom continua să muncim împreună pentru a dezvolta Ștefăneștiul!” – Nicolae Velcea.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.