Noi investiții atrase de primari PNL în Argeș: Peste 18 de milioane lei vor merge la Bughea de Sus și Mioarele!

Primarii liberali ai comunelor Bughea de Sus și Mioarele, domnii Nicolae Tarbă și Gheorghe Șucu, au semnat, astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractele de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Pentru Bughea de Sus, obiectivul contractului îl constituie proiectul „Modernizare drumuri comunale și de interes locale, în comuna Bughea de Sus, județul Argeș”, finanțarea primită din bugetul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației fiind în valoare de 15 milioane lei.

Pentru comuna Mioarele, primarul Gheorghe Șucu a obținut un contract prin Programul „Anghel Saligny”, în valoare de 3.069.035,90 lei pentru „Alimentare cu apă în comuna Mioarele – aducțiune și înmagazinare cu apă, județul Argeș”.

„În Argeș avem primari PNL eficienți și responsabili! Mă bucur pentru fiecare realizare a lor, pentru că știu că beneficiari sunt localnicii de acolo, indiferent de simpatiile politice. Astăzi i-am felicitat personal pe domnii primari pentru semnarea contractelor de finanțare. Știu cât de mult au muncit pentru a ajunge aici. I-am asigurat, totodată, că voi continua să îi susțin, în calitate de senator și ca președinte PNL Argeș, pentru noi proiecte care să aducă bunăstare argeșenilor în județ!”, a spus Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply