Noi fonduri pentru investiții au fost atrase de primarii PNL Argeș! Astfel, peste 7 de milioane lei vor merge la Băbana pentru modernizarea rețelei de canalizare. Primarul PNL din Băbana, Bebe Ivan, a semnat, ieri, 8 noiembrie, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, alături de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea, un contract de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. Comuna Băbana urmează să primească 7.323.787.93 lei pentru rețeaua de canalizare menajeră și racorduri în satele Băbana, Cotmenița și Ciobănești. Felicitări, domnule primar și spor la treabă!

„În Argeș avem primari PNL eficienți și responsabili. Mă bucur cu ei și pentru ei de fiecare realizare a lor, pentru că știu că beneficiari sunt localnicii de acolo, indiferent de simpatiile politice. Îl felicit pe primarul nostru din Băbana, domnul Bebe Ivan, pentru semnarea contractului de finanțare. Știu cât de mult a muncit pentru a ajunge aici și îl asigur, totodată, că voi continua să îl susțin, în calitate de ministru și președinte PNL Argeș, pentru noi proiecte care să aducă bunăstare în localitate!”, a declarat Alina Gorghiu, președinte PNL Argeș.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.