Biroul Permanent Județean al PNL a votat joi seara, în unanimitate, numirea lui Cosmin Petrescu în funcția de președinte interimar al PNL Curtea de Argeș. Decizia vine ca urmare a demisiei din funcție a domnului Cristian Mitrofan.

Propunerea de numire a avut la bază dorința de a aduce o perspectivă nouă asupra proiectelor liberale din Curtea de Argeș și de a demara rapid reorganizarea. Obiectivul care va fi stabilit după alegerile interne este construcția unei organizații puternice, capabile să obțină încrederea cetățenilor orașului și care să implementeze proiecte competitive pentru aceștia.

PNL Curtea de Argeș este o organizație energică, activă, formată din liberali vechi, cu experiență politică, deschisă către nou și cu dorința de a aborda o politică exclusiv pentru agenda publicului local. Grație acestor motive, noul președinte interimar propune o colaborare eficientă cu liberalii din Curtea de Argeș, membri vechi și noi ai organizației, care împărtășesc dorința de promovare către locuitori a principiilor și proiectelor liberale.

„În perioada următoare mă voi întâlni cu actuali, viitori, dar și foști membri ai organizației locale, pentru a înțelege mai bine situația și pentru a stabili de comun acord următorii pași”, a declarat președintele interimar al PNL Curtea de Argeș.

Cosmin Petrescu este născut în Curtea de Argeș, este absolvent al Liceului „Vlaicu Vodă” și al Facultății de Cibernetică. Din punct de vedere profesional, are o experiență de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional în IT, sectorul energetic și digitalizare. Deține, de asemenea, un certificat privind optimizarea proceselor de business și aduce o viziune organizațională deschisă, orientată către dialog și identificarea de soluții. Experiența dobândită în timp îl recomandă pentru a aduce un suflu nou organizației, adaptat vremurilor actuale. Este căsătorit și are două fete.

Îi urăm bun venit în organizația PNL Curtea de Argeș și îl asigurăm de întregul nostru sprijin în inițiativa sa politică. Mult succes, Cosmin!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.