Primarii PNL aplică rețeta bunei administrații locale!

Pentru administrațiile locale argeșene conduse de primari PNL, sintagma „nu se poate” nu există. Cea mai bună dovadă, eforturile pe care le fac acești edili-şefi pentru a-și îndeplini promisiunile luate în fața cetățenilor. Și realizări sunt!

Astăzi, nu mai puțin de patru primari PNL Argeș au semnat, la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, proiecte în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Proiecte cu impact major pentru comunitățile lor, fondurile pentru investiții destinate dezvoltării și modernizării depășind 1.500.000 euro.

Primarul comunei Schitu Golești, Vasile Tudorel Miriță, a semnat proiectul privind reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, în valoare de aproximativ 108.000 euro.

Pentru comuna Mioarele, primarul Gheorghe Șucu a semnat, de asemenea, un proiect pentru reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice, în valoare de aproximativ 239.000 euro.

Primarul de la Bughea de Sus, Nicolae Tarbă, a semnat două proiecte importante pentru comuna sa: reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale și asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice. Valoarea totală a ambelor proiecte fiind de aproximativ 370.000 de euro.

Primarul comunei Albeștii de Muscel, Cătălin Manta, a semnat patru proiecte pentru cetățenii săi, în valoare de aproximativ 854.000 de euro: trei proiecte privind reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale şi un proiect privind asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local).

Primarii PNL Argeș aplică rețeta bunei administrații locale! Este soluția care trebuie pentru a atinge cu celeritate toate nevoile argeșenilor și un exemplu de bune practici în administrație, factor important care consolidează respectul pentru meritocrație, stabilitate și eficiență.

Felicitări tuturor!

Departamentul Comunicare din cadrul PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply