Ieri seară a avut loc Conferința de Alegeri a PSD Mioveni. Membrii prezenți și-au ales conducerea pentru următorii 4 ani, dându-se gir în continuare unei echipe care a făcut și face perfomanță politică și administrativă la Mioveni.

Astfel, primarul Ion Georgescu a fost reconfirmat în funcția de președinte. De asemenea, au fost aleși și membrii Biroului de Conducere.

La alegerile de la Mioveni a participat și o echipă puternică a PSD Argeș condusă de către Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș: deputații Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, senatorul Cristina Mariana Stocheci, vicepreședinții C.J. Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Dumitru Bughiu, primarii Nicolae Velcea de la Ștefănești, Alin Văduva de la Davidești, Gheorghe Stancu de la Bascov, Gabriel Șerbănoiu de la Stâlpeni, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Aurel Iacșa și Bogdan Bălan, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu, precum și numeroși consilieri locali.

Felicitări primarului Ion Georgescu și echipei sale în activitatea politică și administrativă la Mioveni!

Biroul de presă al PSD Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.