Sorin Sorescu, director DSVSA Argeș, a lansat în acest an ideea unui proiect cu impact în ceea ce privește risipa alimentară, care a atins cote alarmante.

Proiectul are în vedere redirecționarea produselor alimentare cu termenul aproape de expirare către spitale, orfelinate, case de bătrâni.

Primul pas în realizarea acestui proiect a fost făcut ieri, atunci când a avut loc o întâlnire cu reprezentanții retailerilor din județ și din țară, ocazie cu care au avut loc discuții constructive, bazate pe date concrete. Luna trecută, aproximativ 12 tone de alimente care nu mai puteau fi comercializate au fost incinerate, în timp ce unele instituții se confruntă cu probleme privind asigurarea hranei.

Felicitări, Sorin Sorescu, pentru implicare, dedicare și consecvență! Mult succes în următoarele etape ale acestui proces de anvergură, care se dorește realizabil la nivel național, dar care se poate extinde și la nivel european!

Comunicare PNL Curtea de Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.