În contextul majorării prețurilor la energia electrică și gaze naturale, deputații USR Cristina Prună și Claudiu Nasui au depus, astăzi, un proiect de lege care propune cinci măsuri pe termen scurt menite să scadă facturile pentru consumatorii casnici și IMM-uri.

„Trebuie să-i sprijinim pe români să își plătească facturile și să ajutăm mediul de afaceri să nu resimtă aceste creșteri de prețuri. Proiectul USR vine cu o soluție liberală la problema creșterii prețurilor la energia electrică și gaze naturale și, față de varianta plafonării prețurilor, are marele avantaj că nu distorsionează piața, nu creează impredictibilitate legislativă și nu descurajează investițiile în exploatarea gazelor din România. USR face un apel către toate partidele parlamentare să susțină și să adopte inițiativa legislativă în cel mai scurt timp posibil”, a declarat purtătorul de cuvânt al partidului, deputatul argeşean Ionuţ Moşteanu.

Lista detaliată a măsurilor poate fi accesată aici: .

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.