PSD Argeş: 586 de ani de la prima atestare documentară a localității Leordeni!

Ieri a fost mare sărbătoare la Leordeni, fiind marcată împlinirea a 586 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Primarul Marian Ibric a pregătit nenumărate surprize cu acest prilej, iar numărul celor prezenți la evenimente a fost pe măsură.

Cu această ocazie au fost premiate cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, iar renumitul medic argeșean Cătălin Cîrstoiu – managerul Spitalului Universitar, profesor universitar și decan al Universității de Medicină din București – a primit titlul de Cetățean de Onoare al comunei Leordeni.

La manifestări a participat și o echipă a PSD Argeș, avându-l în frunte pe președintele Consiliului Județean, Ion Mînzînă.

Din echipa PSD Argeș au făcut parte senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, subprefectul Ciprian Neculăescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, primarii Nicolae Velcea – Ştefăneşti, Sorin Lupu – Priboieni, dar şi consilierul județean Cristina Popa.

Felicitări primarului Marian Ibric și gospodarilor din Leordeni!

La mulți ani!

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply