Ieri au avut loc Adunările Generale ale organizațiilor PSD din comunele Tigveni și Cepari. Candidatul PSD Argeș la Tigveni este Doru Dumitru Slătineanu, fost edil-şef al comunei, iar la Cepari, candidat a fost desemnat primarul în funcție, Cristian Ciobanu. În Adunările Generale coordonate de președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă au fost votate și listele de candidați pentru cele două consilii locale.

„Atât la Tigveni, cât și la Cepari venim cu oameni care au experiență în administrație și care au demonstrat că pot face performanță. Sunt sigur că vor avea succes, iar succesul lor este și va fi al comunităților din care fac parte!”, a declarat Ion Mînzînă.

La Cepari și Tigveni au fost și vicepreședinții C.J. Argeș Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu, directorul general adjunct DRDP București, Eduard Dima, consilieri județeni și locali, secretari tehnici.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.