Acesta este modul în care PSD acționează în acest minunat oraș de la poalele Mateiașului. Și, ca orice gospodar la venirea primăverii, organizația PSD Câmpulung Muscel s-a ocupat astăzi, sâmbătă, 9 aprilie, de curățenie în sensul propriu al cuvântului.

Președintelui interimar al PSD Câmpulung Muscel, Simona Bucura-Oprescu, i s-au alăturat în acțiunea de ecologizare deputatul Nicolae Pavelescu, subprefectul Ciprian Neculăescu, consilierii locali Mirabela Manea, Gabriel Neacșu, Sergiu Cicu și mai mulți voluntari.

Echipa PSD a strâns sute de saci de gunoaie din zonele Pescăreasa și a Pasarelei peste Râul Târgului între strada C. Brâncoveanu și Bulevardul Ion Mihalache.

„Este păcat că multe zone din Câmpulung Muscel, un oraș atât de frumos, sunt pline de gunoaie. Sunt gunoaie pe malul apei, sunt gunoaie pe rambleul căii ferate, sunt gunoaie în Râul Târgului. Prin acțiunea de astăzi încercăm să ne aducem contribuția pentru a avea un oraș cât mai verde, cu ape și aer cât mai curate. Câmpulungul merită mai mult! Vom continua astfel de acțiuni la Câmpulung!”, a spus deputat Simona Bucura-Oprescu.

„Avem nevoie de un aer cât mai curat, vrem să avem cât mai multă curățenie în Câmpulung, din respect pentru natură, pentru că din natură ne tragem cu toți seva”, a declarat deputatul Nicolae Pavelescu.

“Timp de o lună, în țara noastră se desfășoară campania Curăţăm România!. Aceasta îşi propune responsabilizarea şi implicarea activă a tuturor cetățenilor pentru formarea de atitudini şi percepţii privind protecţia mediului. Natura este locul de unde omul își ia energia. Ea are nevoie de noi. Haideți să trăim în armonie cu ea!”, a încheiat subprefectul Ciprian Neculăescu.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.