Senatorul Dănuț Bica: „5% TVA la produse destinate copiilor este proiect al PNL”

PNL propune reducerea TVA la 5% la anumite categorii de produse pentru copii. Printre acestea se numără alimentele pentru sugari, cum ar fi laptele praf, articole de îmbrăcăminte și încălţăminte, şerveţele, scutece, dar și scaunele auto pentru copii. Președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, a anunțat că PNL va depune un astfel de proiect la Senat în această săptămână.

„Prin aceste măsuri, PNL vine în sprijinul părinților cu copii mici și, totodată, încurajează natalitatea, în contextul declinului demografic cu care România se confruntă. Statisticile indică faptul că, până în 2050, România este în pericol să aibă o populație de doar 15 milioane, din care o treime vor fi pensionari. Prin urmare, susținerea familiilor este un obiectiv național, astfel că statul trebuie să își asume un rol cât mai mare în sprijinirea acestora”, a spus senatorul PNL de Argeș, Dănuț Bica.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply