​Criza politică declanșată la începutul lui septembrie 2021 a adus AUR la finalul acestei luni la un scor de 17,10%, potrivit datelor unui sondaj INSCOP. O creştere a înregistrat și PSD, care e creditat cu 35,40%. USR a scăzut, potrivit INSCOP, ajungând la 9,80%, la fel și PNL, care are un scor de 21,90%. Datele sondajului au fost prezentate pe Facebook de Radu Ștefureac, de la INSCOP.

Datele sondajului de opinie la nivel naţional au fost culese în perioada 15-27 septembrie 2021. Acesta a fost realizat prin metoda CATI (interviuri telefonice), volumul eșantionului multistadial stratificat fiind de 1.204 de persoane, reprezentativ pe categoriile socio-demografice semnificative (sex, vârstă, ocupație) pentru populația neinstituționalizată a României, cu vârsta de 18 ani și peste. Eroarea maximă admisă a datelor este de plus/minus 2,80%, la un grad de încredere de 95%.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.