Reunit la Câmpulung Muscel, Biroul Permanent Județean al PSD Argeș a decis nominalizarea a trei membri în funcții de demnitate publică.

Este vorba, pe de-o parte, despre Vlad-Ștefan Niculae, validat pentru funcția de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Acesta lucrează în Compania Națională de Investiții, deci are experiență în domeniul investițiilor derulate în Ministerul Dezvoltării.

Vlad-Ștefan Niculae: „Sunt de profesie inginer constructor. Am terminat Facultatea de Construcții Civile Industriale și Agricole din București. De 3 ani lucrez în cadrul Companiei Naționale de Investiții, acolo unde ocup funcția de Inspector Tehnic la Departamentul Promovare Investiții Majore. În acest timp am promovat mai multe proiecte de interes național. Manageriez investiții precum săli de sport, stadioane, patinoare, bazine, complexuri sportive, cămine culturale etc. Promovez proiectele, verific documentația SF/DALI în vederea obținerii ordinelor pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici MDLPA, respectiv Hotărârilor de Guvern la lucrările mai mari de 40 de milioane de lei”.

De asemenea, Ciprian Neculăescu și Bogdan Minciunescu au fost validați pentru funcțiile de subprefecți ai județului Argeș.

Ciprian Neculăescu: „Sunt un profesor dedicat stării de bine a copiilor, un jurnalist obiectiv, bine intenționat. Umanismul, într-ajutorarea, umanitarismul și DORINȚA DE BINE mă conduc în toate intențiile de a ajuta semenii, în orice conjunctură socială. Merg la Prefectură să muncesc în interesul câmpulungenilor, argeșenilor, românilor!”.

Bogdan Minciunescu: „Social-democrația a fost alegerea mea de la început, pentu că este singura forță politică constructivă din România și singura forță politică preocupată de nevoile tuturor românilor, fapt demonstrat chiar prin măsurile adoptate de PSD. Viitorul este al politicii sociale centrate pe nevoile cetățeanului și o aplicare pe construirea de strategii și servicii publice de calitate. Toată priceperea mea în cei 15 ani într-un colos industrial precum Dacia și pregătirea mea universitară vor facilita progresul argeșenilor și al judeţului pentru a duce Argeşul pe primul loc! Singur ajungi repede, împreună ajungem departe!”.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.