# Președintele PNL Corbeni, Nicolae Miron și președintele PRO România Corbeni, Neagoe Moţoc, au trecut la PSD!

Cei doi s-au alăturat echipei primarului Nicolae Dinică, dorind în acest fel să se implice și să susțină proiectele de modernizare și dezvoltare ale comunei Corbeni inițiate de edilul-şef social-democrat. Cei doi lideri politici au participat astăzi la lansarea candidaturii lui Nicolae Dinică pentru un nou mandat de primar al comunei Corbeni din partea PSD.

În Adunarea Generală condusă de Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost votată și lista de candidați ai PSD pentru Consiliul Local.

La Corbeni au fost prezenți și senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Remus Mihalcea și Nicolae Pavelescu, vicepreședinții Consiliului Județean Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, primarul municipiului Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu, primari din zonă, consilieri județeni și locali și secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Loredana Stancu și Nicolae Stancu.

„Citește, apreciază, comentează şi distribuie!” – „Read, like, comment and share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.