Din milioanele de taloane colectate din toată țara, au fost extrași cei 10 norocoși care vor primi câte o Dacia Sandero de la Catena!

Și anul acesta avem câștigători din toate zonele țării: Timișoara, București, Ploiești, Baia Mare, Dej, Târgu Mureș, Brașov, Alexandria și Iași. Tragerea la sorți a fost transmisă în direct de postul România TV, live pe pagina noastră oficială de Facebook și pe ecranele din farmaciile Catena.

Lista câștigătorilor este disponibilă aici: https://www.catena.ro/…/castigatorii-tombolei-10-dacii…

În cel mai scurt timp, câștigătorii vor fi contactați telefonic de către colegii noștri pentru a afla toate detaliile referitoare la intrarea în posesie a premiilor. De asemenea, lista câștigătorilor va putea fi consultată, zilele următoare, și în farmaciile participante la campanie.

Felicitări norocoșilor! Vă dorim ca noile mașini să vă poarte, în siguranță, pe cele mai liniștite drumuri, către cele mai frumoase destinații!

#catena #dacia #tombola #premiicatena #tomboladacia

Rubricile și știrile de sănătate sunt susținute de CATENA – Farmacia Inimii.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.