A doua ediție „Cupa Caroli” la înot, din bazinul Costache Negri Pitești, a depășit granițele țării

10 martie, Pitești – Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, organizează în acest weekend (11-12 martie), la Pitești, bazinul Costache Negri, cu sprijinul Federației Române de Natație și al Asociațiilor de Pentatlon Modern și al primăriei locale, a doua ediție a competiției „Cupa Caroli” la înot. La competiție vor participa 350 de tineri sportivi cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, înscriși în 17 cluburi sportive din România și Republica Moldova. Concursul va consta în 5 tipuri de probe, care se vor desfășura după sistemul seriilor contracronometru. Prima probă va începe sâmbătă, la ora 09:00.

„Suntem bucuroși să dăm astăzi startul celei de a doua ediții a Cupei Caroli la înot. Caroli Foods Group va încuraja mereu talentul, performanța și dragostea pentru sport, iar competiția noastră vine să sprijine efortul acestor viitori campioni. Alături de toată echipa Caroli Foods Group întâmpinăm anul acesta cu brațele deschise la Pitești și tineri sportivi din Republica Moldova, ceea ce ne arată că orașul nostru a ajuns pe harta competițiilor importante pentru comunitatea tinerilor înotători”, spune Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

„Comunitatea de tineri înotători din județul Argeș, din ce în ce mai numeroasă, are nevoie de un flux constant de competiții. Competitorii de astăzi, campionii de mâine, au nevoie de suportul administrației și al mediului de afaceri, într-un parteneriat pentru performanță. Ne-am implicat pentru că avem convingerea că performanța trebuie să primească sprijin constant. Caroli Foods Group onorează Piteștiul cu a doua ediție a Cupei Caroli la înot, în bazinul acoperit Costache Negri. Suntem încrezători că vom vedea și anul acesta rezultate cu care tinerii sportivi, antrenorii și părinții se vor putea mândri”, a spus Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești.

Cupa Caroli este deschisă atât fetelor, cât și băieților cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. În cadrul competiției vor fi acordate aproape 200 de medalii din partea Caroli Foods Group și produse din partea Decathlon și Muller.

Anul trecut Caroli Foods Group a investit într-un balon presostatic la bazinul Costache Negri din Pitești pentru ca astfel de competiții, precum Cupa Caroli, să poată avea loc pe tot parcursul anului.

Despre Caroli Foods Group

Caroli Foods Group, parte a grupului Sigma, este liderul local în domeniul produselor din carne ambalate din România și unul dintre cei mai de succes producători de produse din carne din Europa de Sud-Est. Compania a fost înființată în 1994 și oferă în prezent un portofoliu extins de peste 200 de produse prin intermediul a cinci mărci: Caroli, Sissi, Campofrio, Maestro și Primo. Compania are o fabrică în Pitești și dispune de importante facilități logistice în toată țara, o flotă considerabilă și o rețea extinsă de distribuție.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply