„Pentru copii, dragostea înseamnă timp. Trăim într-o societate în continuă mişcare şi agitaţie, dar ne-am făcut timp şi astăzi, 16 septembrie 2021, când le-am mulţumit elevilor noştri care au obţinut media 10 (zece) la examenele naţionale din acest an (Bacalaureat, respectiv Evaluarea Naţională).

La nivelul judeţului Argeş s-au înregistrat patru medii de 10 la examenul de Bacalaureat, după cum urmează: două la Colegiul Naţional I.C. Brătianu Piteşti şi câte una la Liceul de Artă Dinu Lipatti Piteşti şi la Colegiul Naţional Dinicu Golescu Câmpulung Muscel. Elevii de 10 la Evaluarea Naţională au fost doi de la Şcoala Gimnazială Mircea cel Bătrân Piteşti şi câte unu de la Şcoala Gimnazială Ion Pillat Piteşti, de la Şcoala Gimnazială Alexandru Davila Piteşti, de la Colegiul Naţional Zinca Golescu Piteşti şi de la Şcoala Gimnazială Basarab I Curtea de Argeş.

Recompensa financiară acordată de Ministerul Educaţiei prin reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş a fost de câte 1.000 de lei pentru elevii cu media 10 la Evaluarea Naţională şi de câte 3.000 de lei pentru cei cu nota maximă la Bacalaureat. Facem o reverenţă în faţa acestor copii, în faţa dascălilor lor, care au avut încredere că, după multă muncă, rezultatele nu vor întârzia să apară şi a familiilor lor, care i-au susţinut necondiţionat. Felicitări tuturor şi nu vrem decât să avem copii pregătiţi pentru competiţia numită VIAŢĂ!”, a transmis inspectorul şcolar general, prof. Alina-Ramona Manea.

M.C.B.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.