Activitate preventiv-educativă a Poliției Locale Pitești, în cadrul parteneriatului „Polițistul, prietenul copiilor”

Astăzi, 23 martie 2023, reprezentanți ai Poliției Locale din Pitești au fost oaspeții Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, unde au desfășurat o activitate informativă și interactivă cu școlarii și preșcolarii unității de învățământ, în cadrul programului național „Școala altfel”.

Dobândirea unor cunoștințe de educație rutieră, a unor reguli și norme corecte de deplasare în spații publice, cunoașterea și respectarea unor indicatoare, reguli și semne de circulație, în calitate de pietoni, alegerea locurilor de joacă în spații special amenajate, educarea capacității de a manifesta un comportament disciplinat preventiv pe drumurile publice au fost subiectele pe care polițiștii le-au abordat și le-au aprofundat împreună cu cei mici.

Activitatea s-a derulat într-o atmosferă plină de bucurie și interes din partea copiilor și s-a încheiat cu multe zâmbete și fotografii, atât cu polițiștii locali, cât și cu echipajul acestora.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply