Dragilor, binecuvântaților, astăzi fac apel la dvs., la inima dvs. de mame, oameni blânzi și milostivi care cunoașteți ce înseamnă durerea, lacrima, dar și biruința! Vă rog să ne alăturăm micuței Irene-Ecaterina, fiica cea mică a pr. arhidiacon, fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române, pr. Mihail Bucă, diagnosticată cu leucemie mieloblastică, dar care suferă și de sindromul Down.

„Alături de Irene, Mica Prințesă” suntem prin concertul caritabil de luni, 12 septembrie 2022, care se va susține la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu” din municipiul Curtea de Argeş, judeţul Argeș. Acesta are ca scop strângerea de fonduri pentru dotarea cu aparatură modernă a secției pentru copiii care suferă de cancere ale sângelui. INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Vă invit pe toți, oameni buni, decideți cu inima, cu rațiunea, și gestul vă va fi răsplătit. Veniți și dăruiți și binecuvântări cerești primiți!

Suntem alături de Irene și de copiii internați la Secția de Oncohematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni, dar și de părinții care stau de strajă la căpătâiul micuţilor vărsând cel mai scump lichid din lume – Lacrima!

Fondurile obţinut prin donaţiile dvs. (la intrarea în C.C.A. vor fi puse la dispoziția dvs. două cutii, urne) unde puteți dărui din puținul dvs., din banul văduvei sau al orfanului, ori din banul strâns cu lacrimi și sudoare, cu chibzuință, toți vor merge la Secția de Oncohematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni, care oferă tratamente la nivel european, dar are permanent nevoie de aparatură performantă în acest scop.

Dragilor, prin gestul dvs. măreț și prin suferința pr. Mihail Bucă și al mamei eroine, dna Daniela, redăm speranța la viață tuturor copiilor, nu doar „Micii Prințese Irene”. Astăzi, fiecare dintre dvs. poate salva o viață. Împreună vom reuși!

Maica Domnului să vă ocrotească și sănătate micuților să le dăruiască! Vă așteptăm, cu dragoste, în număr cât mai mare!

Vă mulțumesc cu recunoştință!

Florina Popa

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.