Albeştii de Argeş: Grav accident de circulaţie – patru victime au fost transportate la spital!

Un grav accident rutier a avut loc în această seară în comuna Albeştii de Argeş, atunci când un autoturism a intrat într-un cap de pod. Conform ISU Argeş, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă și două echipaje SAJ Argeş. În momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării, acestea au identificat o persoană încarcerată, pentru care a fost necesară efectuarea manevrelor de descarcerare.

Au fost identificate patru victime, conștiente, cooperante, care au fost preluate de echipajele medicale. Echipajele SAJ au transportat la spital două victime, cu vârstele de aproximativ 45 și 53 de ani. În acelaşi timp, Autospeciala de Transport Victime Multiple (ATPVM) a transportat la spital alte două victime. A fost vorba despre un minor în vârstă de aproximativ 5 ani, care prezenta suspiciune de fractură la membrul superior drept și o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 60 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply