Alina Gorghiu: „Voi organiza la Senat o Gală a Robotiștilor!”

Asta chiar trebuie să vedeți! Roboți de toate felurile construiți și programați de elevii din Argeș. Mă bucur că Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, a fost azi cu noi, la Universitatea Pitești, să vadă cu ce se ocupă tinerii noștri din Argeș. Alături de domnul ministru, am înmânat diplome acestor tineri. Mulți dintre ei au obținut deja premii la nivel internațional.

Am fost cu toții impresionați de roboții lor. Le-am spus însă că egalitate trebuie să fie și între roboți. Robotul femeie de azi? Irina de la echipa HighFive Robotics, Colegiul Național Brătianu.

Felicitări echipelor de robotică TehnoZ ARRA, STEM Kids Robotics, Techno-Maister, V.V. Robots, Echipa Robodac, 4D Robotics, Aliens, BROboti, FTC WATT’s UP, Roboltcm.

Sunt tineri, talentați și frumoși. Merită să îi vadă o țară întreagă! De aceea, voi organiza la Senat o Gală a Robotiștilor!

#LaPasPrinArges

Alina Gorghiu, preşedinte a.i. al Senatului României, preşedinte PNL Argeş

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply