Distribuţie Oltenia anunţă că va executa lucrări în reţelele electrice pentru creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie a consumatorilor, precum și pentru îmbunătăţirea parametrilor de calitate ai acesteia.

Miercuri se întrerupe furnizarea curentului electric în aceste localităţi: 09:00-16:00 municipiul Câmpulung, Bulevardul Ion Mihalache – de la Duică pâna la Autogara Montana, Autogara Montana, Magazinul SC GIG cu spaţiile comerciale de la parter, Liceul „Dan Barbilian”, Peco Montana, Stadionul Municipal, Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, alimentate din PTCZ IRTA; 09:00-17:00 municipiul Pitești, cartier Banat, cu blocul A$, cu spatiile comerciale de la parterul blocurilor alimentate din PT 10 Banat, circuit 5; 09:00-17:00 oraşul Topoloveni, străzile Boţârcani, Gorăneşti şi Ţigăneşti, alimentate din PTA 1 Ţigăneşti.

Întreruperile de joi sunt acestea: 09:00-16:00 municipiul Câmpulung, Bulevardul Ion Mihalache – de la Duică până la Autogara Montana, Autogara Montana, Magazinul SC GIG cu spaţiile comerciale de la parter, Liceul „Dan Barbilian”, Peco Montana, Stadionul Municipal, Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, alimentate din PTCZ IRTA; 09:00-17:00 municipiul Pitești, Bulevardul Petrochimiştilor, Benzinăria MOL, alimentată din PTAB MOL Autostradă, circuit 2; 09:00-17:00 oraşul Ștefănești, strada Viişoara cu străzile adiacente, alimenate din PTA 1 Viişoara, PTA 2 Combinat Vinificaţie, PTAb MEAT RDS, PTAb 2 RADIC STAR, PTA DYA ROMCELL, PTA Alimentare cu Apă Vinificaţie Ștefănești; 09:00-17:00 comuna Cotmeana, PTA Costeşti, PTAb Staţie Epurare Cotmeana, PTA Dealul Pădurii, PTA Spiridoni.

Vineri se opreşte curentul electric aici: 09:00-16:00 municipiul Câmpulung, Bulevardul Ion Mihalache – de la Duică până la Autogara Montana, Autogara Montana, Magazinul SC GIG cu spaţiile comerciale de la parter, Liceul „Dan Barbilian”, Peco Montana, Stadionul Municipal, Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, alimentate din PTCZ IRTA; 10:00-15:00 municipiul Câmpulung, străzile Mareşal Antonescu – de la Liceul „Dinicu Golescu” până la Gară, I.D. Negulici, Intrarea Olivotto, Petre Ţuţea, Colonel Zlatian, Crinului, Gării, Muzeu Fundeni, Mânăstirea Negru Vodă, Pel Ind Family, Gara, alimentate din PTCZ Pediatrie.

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile. Informaţii actualizate sunt disponibile la adresa: www.distributieoltenia.ro. Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate: intrarea în posturile de transformare; urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice; înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutii de distribuţie, nişele și firidele de la case şi blocuri de locuinţe. Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeş pot fi semnalate non-stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon: 0800.500.000 – gratuit, în orice rețea; 0251/408.006, 0251/408.007, 0251/408.008 – cu tarif normal, în rețeaua națională. Utilizând doar codul locului de consum și numărul de telefon, abonaţii pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare fără a mai intra în contact cu vreun operator. Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică și începe cu 005.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.