Atelier de lucru – „Tabăra Națională de Creație Plastică – Pictură, Grafică” Pitești, ediția a VIII-a

Natură, culoare, inspirație și talent: artiștii reuniți în cadrul ediției a opta a „Taberei Naționale de Creație Plastică – Pictură, Grafică” Pitești se pregătesc de vernisajul expoziției, care va avea loc luni, 28 august, de la ora 16:00, în holul Primăriei Pitești.

Participanții la această ediție a taberei de creație sunt șase artiști plastici consacrați, cunoscuți la nivel național și nu numai, datorită unor cariere artistice impresionante: Alexandru Nicolae Ispas din Alba Iulia, Gheorghe Mosorescu din Brăila, Sorin Dumitrescu Mihăești din Pitești, Nicoleta-Cristina Cărare din Bacău, Ammar Alnahhas, cetățean român de origine siriană, stabilit la București, Florentina Carmen Ilinca Chițan, din Bacău.

Până când iubitorii de artă plastică se vor putea bucura de lucrările expuse, care vor intra în patrimoniul Centrului Cultural Pitești, lăsăm imaginile surprinse în timpul atelierului de lucru organizat în Pădurea Trivale să vorbească!

Eveniment organizat de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Pitești.

Curator: Daniel Preduț, președintele U.A.P.R. Pitești.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply