Iată că Fundația C.I.D. se apropie cu pași repezi de încheierea celei de-a treia ediții a Programului de burse Dr. Michael Janson&Varuni Roberts! Săptămâna aceasta a avut loc etapa de evaluare a dosarelor, care au fost în număr de 33. În urma selecției riguroase, Comisia de evaluare formată din reprezentați ai IŞJ Argeș și ai Fundației C.I.D. a desemnat drept câștigători ai acestor burse următorii elevi:

  1. Murgoci Larisa Georgiana (Școala Gimnazială „Mihai Tican Rumano” Berevoești).
  2. Stanciu Daria Alexandra (Școala Gimnazială Nr. 1 Vlădești).
  3. Ponea Ionela Elena (Școala Gimnazială Nr. 1 Budeasa, structură Școala Gimnazială Gălășești).
  4. Toader Andra Gabriela (Școala Gimnazială Albeștii de Argeș).
  5. Tudor Floarea Andra Diana Cristina (Școala Gimazială „Gheorghe Mocanu” Rociu).
  6. Durdun Mihaela (Școala Gimnazială Nr. 1 Mioarele).
  7. Bunica Bianca Andreea (Școala Gimnazială Nr. 1 Budeasa, structură Școala Gimnazială Calotești).
  8. Avram Nicoleta Romina (Școala Gimnazială Nr. 1 Corbeni).
  9. Toader Maria Teodora (Școala Gimnazială Nr. 1 Vlădești).
  10. Sima Darius Ionuț (Școala Gimnazială Moșoaia).

Conform calendarului programului de burse, cei zece elevi câștigători vor primi prima tranșă de bani (respectiv 2.000 de lei) în luna decembrie, înaintea Sărbătorilor de Iarnă, urmând ca a doua tranșă să le fie oferită în luna aprilie a anului 2022.

Reamintim cititorilor noștri că aceia care au făcut posibilă realizarea acestui program sunt doctorul Michael Janson și soția sa, Varuni, care și-au dedicat întreagă viață actelor filantropice. Din păcate, aceștia au trecut în neființa în urmă cu câțiva ani buni, însă amintirea lor va rămâne veșnic vie prin moștenirile pe care au decis să le lase mai multor ONG-uri, printre care s-a numărat și Fundația C.I.D.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.