„Cântec în doi” şi „Năvalnic dor de primăvară”, spectacole de Dragobete la Sala Lumina

Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș organizează, la Sala Lumina, două spectacole, cu prilejul sărbătorii de Dragobete.

Spectacolul intitulat „Cântec în doi” are loc în data de 23 februarie 2023, de la ora 17.00, la Sala Lumina din Pitești și propune un dialog muzical inedit, susținut de îndrăgiți artiști din Argeș împreună cu invitații lor din alte zone ale țării: Mihaela Chirițescu, Mitică Tavă, Daniela Bărbuceanu, Grațian Bădescu, Gabriel Dumitru și Beatrice Băndoiu, George Mărgineanu și Nicoleta Crisante, Cristina Voicu și Alex Golfin, Diana Lică și Cornel Țițirigă, Alexandra Tăbuș și Gabriel Tudorache, Creola Stanciu și Cristinel Sandu, Adelina Zamfir și Andrei Hereșanu, Ana Maria Ion și Nicu Matache, Georgiana Gavrilă și Flavius Ilie, Veronica Lozovenu, Vasile Răducu, Florentina Nedelcu, Adina Deaconeasa și Andrei Bulf.

Sunt invitate Ansamblurile „Cununa Domneștiului” și „Murgulețu” din Popești, iar acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra „Doina Argeșului”, dirijor prof. dr. Cătălin Iancu.

Spectacolul „Năvalnic dor de primăvară” are loc pe 24 februarie 2023, de la ora 17.00, tot la Sala Lumina și aduce pe scenă tineri talentați din Școala Populară de Arte și Meserii Pitești.

Ambele spectacole vor fi prezentate de Alexandra Neagoe, pe care ați cunoscut-o în această ipostază la Gala Culturii Argeșene.

Biletele pot fi achiziționate de la Sala Lumina – Bd. Nicolae Bălcescu nr. 141 sau de la Școala Populară de Arte și Meserii Pitești – Bd. Republicii nr. 66. Prețul unui bilet este de 20 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari, 10 lei.

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply