Centrul Cultural Mioveni: „De Dragobete declară-i dragostea!”

Cu prilejul sărbătorii dragostei la români, „Dragobetele”, Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni lansează concursul online „De Dragobete declară-i dragostea!”, adresat celor care iubesc, simt și trăiesc românește.

Competiția se desfășoară pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, în perioada 21-24 februarie 2023, iar locuitorii orașului Mioveni, cu vârsta de peste 18 ani, sunt provocați să dea tag persoanei iubite printr-un comentariu și să continue fraza „Te iubesc, pentru că…”.

Premiul pus în joc este de 500 de lei.

Ce trebuie să faci?

  • Să intrați pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni și să dați like paginii.
  • Să etichetați persoana iubită printr-un comentariu și să continuați fraza „Te iubesc, pentru că…”.
  • Să distribuiți postarea concursului.

Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu un singur comentariu.

Comentariul care va strânge cele mai multe like-uri va fi premiat în funcție de numărul de aprecieri strânse de la momentul postării acesteia, până la data de 24 februarie 2023, ora 10.00.

Anunțarea câștigătorului se va face online, pe pagina de Facebook a Centrului Cultural Mioveni, în data de 24 februarie 2023, ora 14.00.

Pentru regulamentul concursului, click aici: http://centrulculturalmioveni.ro/…/2668-regulament…

„Citește, apreciază, distribuie!” – „Read, like, share!”
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/Politikia.ro.

leave a reply